Welkom bij OD Motorsport -- ondersteund door DEJO Racing
 
 
 
 

 

In 2016 gaat het Dejo Racing Team en OD-Motorsport hun samenwerking voort zetten naar een succesvol Formule Race Seizoen.

 Met een serie aan podiumplaatsen heeft het Dejo Team laten zien dat zij na jaren meedraaien succesvol kunnen zijn in het racen van formule auto’s.  Het Dejo Team heeft de tijd genomen om zowel de rijders als de teamleden degelijk voor te bereiden op een succesvolle en langdurige carrière in het Formule Auto Race Circus. 

Wat kan Het Dejo Team in samenwerking met OD-Motorsport nu aanbieden?

Wij kunnen beschikken over een aantal toerwagens en formule raceauto’s waarin een datalog systeem en een video camera zijn gebouwd voor professionele trainingen voor aankomende Formule auto coureurs.

Door ervaren coureurs en engineers wordt nu in het seizoen deel genomen aan het Benelux kampioenschap en het NEC kampioenschap

Wie is het Dejo Team?

Eind 2001 is het Dejo Team overgestapt van het toerwagen racen naar de zeer specifieke formule klassen en heeft een heel jaar genomen om ontzettend veel testwerk te doen met een aantal Formule Ford Raceauto’s. 

Niet alleen is erg veel aandacht aan de techniek besteed, maar minstens net zoveel aandacht aan een programma om toekomstige formule auto coureurs te kunnen opleiden tot TOP COUREURS

Het DEJO opleiding en training traject is in de afgelopen jaren in succes omgezet. Een door ons opgeleide coureurs hebben al meerdere malen op het podium gestaan.

Verder hebben we  een Formula Renault 2000 Team en formula drei team ondersteund en daarbij de broodnodige informatie en data verzameld.

Na al deze jaren van testen en opleiden zijn we nu geheel klaar voor een succesvol seizoen 2016 in de Formula Racerij.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
       

 

 

None of the present information may be reproduced, broadcast or published, under any form.

© 2008 ODM. Last update 19-feb-2015.
Contact